Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Millaisella takaisinmaksuajalla?

Hae lainat

Katso tulokset

Komplett Bank kokemuksia – Lue arvostelut ennen hakemista

Komplett Bank on vakiinnuttanut asemansa Suomen lainamarkkinoilla. Norjalaispankin erikoisuus on joustoluotto, jota ei tarvitse lyhentää lainkaan – halutessaan asiakas voi maksaa joustoluoton saldostaan pelkkiä korkoja sen sijaan, että lyhentäisi tämän lisäksi myös lainan pääomaa.

Kysymys kuitenkin kuuluu: millaisia kokemuksia Komplett Bankin asiakkailla on ollut kyseisestä lainasta? Onko lyhennysvapaa joustoluotto tuonut onnea vai onko se aiheuttanut ongelmia?

 

Komplett Bank kokemuksia keskustelupalstoilta

”Me saatiin mutta ei tuolla 4,9% vaan luku 11 % mutta sopiva meille, koska maksetaan toi nopeasti pois (kulut pienet). Tohon korkoon vaikuttaa selkeästi lainattu summa eli mitä isompi luku sen pienempi on korkokin.”
– vierailija, Kaksplus.fi

”Me saimme päätöksen tunnissa. Sitten 2 päivän radiohiljaisuus ja kolmantena ilmestyi 15t tilille. Hyvin toimi, mutta hiukan outoa etteivät tiedottaneet sitten yhtään mitään. Olisi ollut mukava tietää, että rahat ovat matkalla tilille.”
– vierailija, Kaksplus.fi

”Kahdessa päivässä 7500e joustoluotto 10 % korolla, ei tarvitse vakuita, yli 10000 euron sairaseläke riittää”
– Vierailija, vauva.fi

”Sain itse hyväksytyn diilin 50000eurolle. Lainoja ennestään 48000e ja maksaisivat ne viimeisimmän viestin mukaan pois 1-3 arkipäivässä.”
– nimim. Kovan_paikan_edessä, Suomi24

 

Millainen laina Komplett Bankin joustoluotto oikeasti on?

Komplett Bankin juostoluoton kokemukset ovat olleet pääasiassa hyviä, mutta tärkeää on myös tietää millainen lainatuote kyseessä oikeasti on.

Komplett Bank tarjoaa asiakkaiden kokemusten perusteella lainaa melko avokätisesti – summat voivat olla jopa kymmeniä tuhansia euroja, vaikka tulot olisivat melko pieniä.

 

Lainan kuukausierä on kokemuksien ja laskurin mukaan todella pieni

Lainan takaisinmaksu on hyvin joustavaa, sillä sinun ei tarvitse maksaa lainasta lainkaan pääomaa jos et niin halua – käytännössä voit siis maksaa vain sen osan, mitä avoin saldo siinä kuussa kerrytti korkoa.

Jos lainasi saldo on esimerkiksi 8 000 euroa ja korkoprosentti 12,6 %, minimikuukausierä on vain 89 euroa:

 

Älä hämmenny lyhennysvapaasta

Komplett Bankin joustoluottoa ei tarvitse lyhentää lainkaan, ja tämä on aiheuttanut myös hämmentyneitä kokemuksia asiakkaiden riveissä. Tätä kuvastaa esimerkiksi anonyymin postaajan kommentti Vauva.fi:ssä:

”Jos ymmärsin noiden sivuilta oikein niin tässä lainassa ei ole ollenkaan maksimi maksuaikaa? Miten se on mahdollista, voiko laina roikkua vaikka sata vuotta auki? Mitäköhän korkolukemat on silloin?”

Lyhennysvapaa on kaksiteräinen miekka: toisaalta kovin kätevä, mutta toisaalta pitkällä juoksulla niin kallis. Mitä pidempään lainasi kerryttää avoimena saldona korkoa, sitä enemmän maksat korkokuluja pitkällä juoksulla. Mieti siis tarkkaan, haluatko jättää lainaasi roikkumaan pidemmäksi aikaa samaan pääomaan vai ryhdytkö lyhentämään sitä aggressiivisesti. Jälkimmäinen tapa on toki hankalampi arjen menojen yllättäessä, mutta pitkällä juoksulla sillä säästää euron jos toisenkin.

 

Komplett Bankista on vähän oikeita arvosteluja

Koska Komplett Bank on toiminut Suomen markkinoilla vasta vähän aikaa, siitä ei ole vielä kirjoitettu juurikaan kattavampia arvosteluja ja analyyseja, siinä missä sen pitkäaikaisemmista kilpailijoista löytyy monenmoista artikkelia netistä.

Lainat.onlinesta löydät kuitenkin kattavan Komplett Bank -arvostelun. Siinä on analysoitu joustoluottoa hinnaston, takaisinmaksuohjelman ja saatavuuden kannalta. Tarkastelimme myös Komplett Bankin tarjoamia lisäpalveluita, kuten maksullista lainaturvavakuutusta. Arvostelusta löydät myös tiedon esimerkiksi siitä, mikä Komplett Bankin joustoluoton ikäraja on ja millaisia vaatimuksia sen hakijoille asetetaan edullisen luoton myöntämiseksi.

Voit lukea arvostelun täältä.

 

Kannattaako netin keskustelupalstojen kokemuksiin luottaa?

Fakta on, että kaikkea mitä netistä lukee ei kannata uskoa sataprosenttina faktana.

Komplett Bankin asiakkailta on kertynyt kuitenkin niin paljon erilaisia kokemuksia ja kommentteja eri foorumeille, että voimme suurella varmuudella todeta niiden olevan aitojen asiakkaiden kirjoittamia.

Norjalaispankin asiakkaat vaikuttavat kokemuksiensa perusteella olevan oikeasti tyytyväisiä joustoluottoon. Eikä ihme – sen pienet kuukausierät tarjoavat monelle tärkeää joustoa arjen rahahuoliin.